Εθνικός-Ρεθυμνιακός 5-0
Πήρε τρεις ακόμη βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει ο Εθνικός για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής. Ο αγώνας κόντρα στον Ρεθυμνιακό στο γήπεδο του Μοσχάτου για την 25η αγωνιστική, πρόσφερε γκολ και θέμα σε όσους το παρακολούθησαν παρά το τσουχτερό κρύο, με την ομάδα μας να παίρνει μια ακόμη νίκη αυτήν την φορά με το ευρύ 5-0.
Να σημειωθεί ότι ο προπονητής της ομάδα μας Νίκος Παντέλης έδινε εντολές από την εξέδρα λόγω τιμωρίας αφού είχε συμπληρώσει κάρτες.
Σκόρερ των κυανολεύκων οι Νιφορόπουλος 45΄+, Παπαχρονόπουλος 50΄, 89΄,Ποτουρίδης 56΄και ο Μανδαμαδιώτης στο 87΄.
Εθνικός (Γιάννης Σγουρός): Δήμος, Μανδαμαδιώτης, Ζωγραφάκης, Τρούμπουλος, Τσατσαρής (63' Μπούσης), Μίχος, Γεωργούσης (86' Κουτσουδάκης), Πολύζος, Ποτουρίδης (80' Φερεκίδης), Herrera (63' Σκεντεράι), Νιφορόπουλος (46' Παπαχρονόπουλος)
Ρεθυμνιακός (Ανδρέας Τσουπάκης): Κελαϊδής, Κλειδής (63' Σωπασής), Χαλκιαδάκης, Γαβαλάς (74' Μέτα (83' Χίσκο)), Καμίλο (63' Σηφακάκης), Μπάρο, Παπαναστασίου (83' Μάρης), Μανωλακάκης, Μεργέμογλου, Μανώλης, Πολύζος.
Τα άλλα αποτελέσματα
Γιούχτας-Αστέρας Βάρης 4-1
Χαϊδάρι-Άρης Πετρούπολης 0-0
Θύελλα Ραφήνας-ΑΟ Αγίου Νικολάου 4-2
ΑΟ Θήβα-Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής 1-2
Μανδραϊκός-Νέα Ιωνία 2-4
Ηλυσιακός-Ατσαλένιος 2-3
ΑΟ Καραβάς-ΓΣ Μαρκό 0-4
Ρεπό: ΑΟ Τυμπακίου
Η επόμενη 26η αγωνιστική (Σάββατο 01.03)
Χαϊδάρι-Γιούχτας
Αστέρας Βάρης-Θύελλα Ραφήνας
Άρης Πετρούπολης-ΑΟ Θήβα
ΑΟ Αγίου Νικολάου-Μανδραϊκός
Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής-Ηλυσιακός
Νέα Ιωνία-ΑΟ Καραβάς